L’Ajuntament dels Pallaresos va oferir dissabte passat, 10 de setembre, un segon taller de confecció de vestuari modernista, en aquest cas destinat a barrets, pameles i altres complements, com joies, corbates, bastons, umbreles, arracades o rellotges. També es va fer incidència en els pentinats.

El taller va ser presentat pel director de les Jornades Modernistes i ex alcalde, Xavier Marcos, que va fer un agraïment públic a la ciutadania dels Pallaresos, ‘que s’està bolcant perquè aquestes jornades siguin molt més que un èxit, i és que el poble cada cop s’està fent més seves aquestes jornades’, destacà. Unes jornades que han de quedar perpetuades en el temps com una marca pròpia dels Pallaresos amb una gran repercusió exterior.

De nou fou la modista Ana de la Cruz, experta en roba d’època, l’encarregada d’impartir-lo al Centre Jujol i de nou l’èxit el va acompanyar, amb la presència de 50 persones inscrites.

Aquest era el segon taller de confecció de roba organitzat com a activitat prèvia de les II Jornades de Divulgació Històrica Modernista Els Pallaresos 1900, que se celebraran el primer cap de setmana de novembre i que tindran una prèvia amb l’organització de conferències de temàtica modernista.

Altres Notícies

veure-les totes