Els Ajuntaments de Reus i Els Pallaresos han arribat a un acord de col.laboració mútua per promocionar el modernisme de la ciutat de Reus en el marc de les II Jornades Modernistes, que tindran lloc als Pallaresos.

Així, l’Ajuntament de Reus estarà present a les II Jornades Divulgació Històrica Modernista Els Pallaresos 1900, que tindran lloc el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre propers i on es promocionarà el modernisme del Camp de Tarragona i el llegat del genial arquitecte Josep Maria Jujol.

Reus, que l’any vinent serà un dels epicentres a Catalunya de l’Any Lluís Domènech i Montaner, disposarà d’un estand propi on promocionarà el seu gran llegat modernista.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntamernt de Reus, Montserrat Caelles, i el regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament dels Pallaresos, Samuel Urbano, han mantingut una reunió en la qual han refermat aquesta voluntat d’actuació conjunta. La regidora Montserrat Caelles ha afirmat que ‘per Reus és important donar suport al territori, especialment tractant-se del modernisme i del cas dels Pallaresos que està fent una gran tasca de divulgació d’aquest moviment i, en especial d’un dels seus grans exponents com és Jujol. Sabem que els veïns dels Pallaresos s’han fet seves les Jornades i ens esperona a donar-los el nostre suport’.

Al seu torn, el regidor de Cultura dels Pallaresos, Samuel Urbano, ha agraït ‘la gran valua que suposa que un Ajuntament del pes del de Reus assisteixi a les Jornades Modernistes, que s’estan convertint en un referent clar de la rica mostra modernista que tenim al Camp de Tarragona. Agraeixo especialment les facilitats i la predisposició que ha mostrat en tot moment la regidora Montserrat Caelles’.

Altres Notícies

veure-les totes