La segona conferència del cicle de xerrades modernistes que han començat als Pallaresos previ a les Jornades Modernistes del primer cap de semana de novembre abordarà la Casa Bofarull, una de les grans obres de reforma executades per l’arquitecte Josep Maria Jujol i situada als Pallaresos.

‘Ennoblir un edifici: J.M. Jujol i la Casa Bofarull’ és el títol de la xerrada que farà un dels grans experts en l’edifici, Guillem Carabí Bescós, doctor arquitecte i professor del Departament de Teoria i Història de l’Arquitectura i Tècniques de Comunicació (THATC), ETSAB (UPC).

En aquesta conferència parlarem de l’edifici protagonista d’aquestes III Jornades Modernistes “Els Pallaresos 1900”, Casa Bofarull. Les primeres obres de reforma d’aquesta masia anterior al segle XIV són començades per Jujol la tardor de 1914. El ponent farà una aproximació a la transformació de la Casa Bofarull a partir de la seva recerca acadèmica.

En finalitzar hi haurà una copa de vi D.O. Tarragona, gentilesa de Vins Padró i Família: POESIA GARNATXA BLANCA i POESIA GARNATXA NEGRE.

Altres Notícies

veure-les totes