Una taula de diàleg titulada ‘Domènech i Montaner versus Jujol’ clourà aquest dimecres, 25 d’octubre a les 19 hores i al Centre Jujol, el Cicle de conferències modernistes dels Pallaresos, cicle previ a l’esclat de les Jornades Modernistes del Camp de Tarragona, que se celebraran del 3 al 5 de noviembre propers a la mateixa població.

Com a commemoració del 100 aniversari de la mort de Lluís Domènech i Muntaner, es presenta una taula de diàleg vers les figures de Domènech i Muntaner i Jujol, mestre i alumne, geni versus geni. Sota la direcció del moderador, els dos convidats abordaran des de el seu punt de vista particular la personalitat i l’obra de les dues grans figures de l’arquitectura modernista catalana.

Els participants

Isabel Zaragoza és doctora arquitecta i professora Agregada Serra Húnter del Departament de Representació Arquitectònica de la Universitat Politècnica de Catalunya (2023), on anteriormente va ocupar el càrrec de Lectora. Des de 2022 és directora de la Càtedra Jujol de la UPC fundada pel dr. Joan Mercadé Brulles.

Sander Laudy. Arquitecte holandès amb un llarg currículum, és membre de la junta directiva GBC Espanya

Manel Margalef Arce, doctor en Belles Arts, llicenciat en Història de l’Art i director del Museu d’Art Modern de Tarragona, i moderador d’aquesta taula de diàleg.

En finalitzar hi haurà una copa de vi D.O. Tarragona, gentilesa de Bodega Padró:  IPSIS CHARDONNAY i IPSIS SELECCIÓ CRIANÇA.

Altres Notícies

veure-les totes