Com a cloenda d’aquest tercer cicle de conferències previ a les III Jornades, i com a commemoració del 100 aniversari de la mort de Lluís Domènech i Muntaner, presentem una taula de diàleg vers les figures de Domènech i Muntaner i Jujol, mestre i alumne, geni versus geni. Sota la direcció del moderador, els dos convidats abordaran des de el seu punt de vista particular la personalitat i l’obra de les dues grans figures de l’arquitectura modernista catalana. 

Lluís Domènech i Girbau, Doctor arquitecte, president de la Fundació Lluís Domènech i Montaner i besnét de l’arquitecte modernista. 

Joan Mercadé Brulles, Doctor arquitecte i director científic de la Càtedra Jujol de la Universitat Politècnica de Barcelona.

Manel Margalef Arce, Doctor en Belles Arts, llicenciat en Història de l’Art i director del Museu d’Art Modern de Tarragona, i moderador d’aquesta taula de diàleg. 

En finalitzar hi haurà una copa de vi D.O. Tarragona, gentilesa de Vins Padró i Família:  IPSIS CHARDONNAY i IPSIS SELECCIÓ CRIANÇA.